Een cruciaal onderdeel dat ons samenbrengt

Wij streven ernaar om u steeds een zeer selectief gekozen eigen voorraad aan objecten te kunnen voorleggen. Het aanbieden van historische gebruiksvoorwerpen uit natuursteen in een onberispelijke staat is absoluut niet evident. Het inkopen gebeurt dan ook steeds met de strengste eisen naar kwaliteit. Restauratiewerk in eigen beheer, maakt dat we steeds de puntjes op de i kunnen zetten!

Via een uitgebreid netwerk aan contacten kan ook verder gegaan worden dan de objecten in eigen voorraad. Wat we nu niet hebben, kan overmorgen voor u gevonden worden. En dat is juist het mooie en spannende aan werken met antieke materialen!

Het advies is en blijft daarbij steeds, tijdig op zoek te gaan naar de juiste materialen. De kans is immers zéér klein dat u op korte termijn, vlak voor het starten van uw realisatie, hét juiste stuk nog vindt.

Bent u geen fan van onaangename verrassingen en al zeker niet van compromissen te moeten sluiten, die uiteindelijk alleen maar betekenen dat u moet inboeten aan wat u oorspronkelijk voor ogen had? Dan is het een must om zo vroeg mogelijk in uw bouwproces al de zoektocht naar uw figuurlijke sluitsteen aan te vatten.

Heeft u bouw-, verbouw- of restauratieplannen? Of misschien bent u al met een concrete realisatie bezig? Aarzel niet om ons te contacteren en leg een vrijblijvende afspraak vast.

Terug naar de vorige pagina